Hoe Yvonne 25 kilo verloor met de virtuele maagband

Yvonne Glas (54 jaar) was altijd bezig met haar gewicht. Het was voor haar een eeuwige jojo; maandenlang streng diëten met maaltijdvervangers om vervolgens weer het oude gewicht te bereiken. Of zelfs zwaarder.

Na enige twijfel besloot ze uiteindelijk de virtuele maagband te proberen. Hieronder lees je haar hele verhaal.

De virtuele maagband ervaring van Yvonne


De Virtuele maagband ervaring van Yvonne Glas
Yvonne G. (53 jaar) verloor totaal 25 kilo.

Waarom besloot je het Virtuele Maagband-traject te volgen?
“Ik was het zat. Ik woog weer 100 kilo, maar ik wilde niet wéér beginnen met maaltijdvervangers. Ik wilde afvallen met normale voeding. Toen las ik op Facebook over de Virtuele Maagband.”

Had je enige twijfels voordat je aan het traject begon?
“Eerlijk gezegd wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Ik ben over het algemeen ook best wel sceptisch. Toch was er iets in het verhaal wat me erg aansprak, namelijk geen maaltijdvervangers meer, maar minder eten door de Virtuele Maagband.”

“Vervolgens had ik begin september 2016 een afspraak gemaakt. Het was een heftige sessie waarbij veel emoties vrijkwamen. Mijn hypnotherapeut, Karin, ging echt in gesprek met me om erachter te komen waarom ik zoveel at.”

Op wat voor manier hebben de sessies je geholpen?
“Na het gesprek van de eerste sessie en na het plaatsen van de Virtuele Maagband (tweede sessie) voelde ik mij al 100 kilo lichter. Er was een enorme last van mijn schouders af en ik voelde me echt fantastisch, zoals Karin dat zo mooi kan zeggen.”

“Vanaf dag 1 ben ik oprecht minder gaan eten. Normaal at ik 3 a 4 sneetjes brood voor lunch, nu is één al genoeg. Het is een heerlijk gevoel om weer baas te zijn over het eten, want voorheen was het eten de baas over mij. Water drinken gaat nu ook automatisch. Ik onthoud goed dat ik het waard ben om dit voor mijzelf te doen. Niet straks, niet later, maar nu.”

Wat is voor jou het resultaat van het Virtuele Maagband-traject? 
“Na drie maanden was ik persoonlijk al 20 kilo lichter. Op 15 maart 2017 had ik mijn laatste sessie, waarbij ik nog eens 5 kilo ben afgevallen. Totaal ben ik dus 25 kilo kwijt.”

“Ik ben daarnaast onwijs blij dat ik deze ervaring heb mogen beleven en dat dit op mijn pad terecht kwam. Niet alleen ben ik veel afgevallen, maar ik voel me ook een totaal ander mens met volle zelfvertrouwen.”

“De rust die ik in mijzelf heb gevonden is ook echt een heerlijk gevoel. Dankzij Karin (een geweldige vrouw), hypnotherapie én de virtuele maagband ben ik nu enorm trots op mezelf.”

– Yvonne Glas


Lees ook: de virtuele maagband ervaringen van andere cliënten >Lees ook andere virtuele maagband ervaringen
Meer informatie over de virtuele maagband?

Neem dan contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak.