Tarieven

 

Soort sessie: duratie sessie: Prijs per sessie: Aantal sessies traject:
Intakegesprek 30 minuten Gratis * n.v.t.
Privé Coaching 60 minuten €100,- In overleg
Zakelijke Coaching 60 minuten Per offerte Neem contact op
1-op-1 Hypnotherapie sessie 90 – 120 minuten €150,- n.v.t.
Stoppen met Roken 90 – 120 minuten €150,- 3
De Virtuele Maagband 90 – 120 minuten €150,- 5

 


Wordt een hypnotherapie sessie vergoed?


Hypnotherapie wordt (meestal) gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraars als je een aanvullende verzekering hebt. Onze hypnotherapeuten zijn BATC gecertificeerde hypnotherapeuten, maar niet rechtstreeks aangemeld bij zorgverzekeraars.

De uiteindelijke vergoeding ligt dus aan je zorgverzekeraar, de door jou gekozen dekking en of je een natura- of restitutiepolis hebt. Bij de restitutiepolis is meestal wel sprake van vergoeding. Bij de ‘polis in natura’ valt het onder de aanvullende verzekeringen.

Wij zijn allen in bezit van de benodigde AGB-codes. Karin is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC onder nummer BR02602. Linda, Anita en Inge zijn allen lid van de NBVH. Loes is lid van de beroepsvereniging VIT. Je kunt het beste even navragen bij je verzekeraar.

Controleer zelf bij je zorgverzekeraar of je voor een vergoeding in aanmerking komt.
Als dit niet het geval is, kun je zelf een individueel coulanceverzoek indienen bij je verzekeraar. Voor meer informatie over vergoedingen voor hypnotherapie, klik hier.

 


Informatie over de sessie

 

Wat is het?
*
De eerste afspraak is een intakegesprek van een half uur (gratis) en aansluitend een hypnotherapie sessie (€150,-). Deze sessie duurt totaal ongeveer 2 uur.
 

Wat gaan we doen?
Tijdens het intakegesprek kunnen jij en de aangewezen hypnotherapeut elkaar beter leren kennen. Samen bepalen jullie een doelstelling voor de behandeling en maken jullie een plan van aanpak.

Aansluitend volgt een hypnotherapie-sessie die helpt tegen jouw aangewezen klacht. Gedurende de sessie ben je volledig bij bewustzijn, maar ervaar je wel een soort trans die helpt bij de hervorming van het onderbewustzijn (vergelijkbaar met opgaan in een boek).
 

Hoe kan ik betalen?
Het is mogelijk om contant te betalen of te pinnen (we hebben een pinautomaat).
 

Wat als ik de afspraak wil annuleren?
Afzeggen moet minimaal 48 uur voor aanvang van de sessie. Voor afzeggingen, wijzigingen en het niet verschijnen op onze afspraak (die niet minimaal 48 uur vooraf zijn ontvangen), wordt een heel consult in rekening gebracht.

Wat als ik onverwachts verhinderd ben?
Indien je verhinderd bent wegens het verkeer of andere zaken, geef dit dan zo snel mogelijk door via e-mail of telefoon. Er wordt dan samen met de hypnotherapeut gekeken of de sessie nog mogelijk is, of dat er een nieuwe afspraak gemaakt dient te worden.

 


Informatie over Coaching maandabonnement

Live 1-op-1 persoonlijk coaching abonnement is maatwerk en heeft een afwijkende prijs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een prijsopgave.

Extra informatie:

  • Een persoonlijk coaching abonnement bestaat uit maandelijks één coaching gesprek van ca. 60 minuten. Ook is er de mogelijkheid tot telefonisch contact.
  • Een persoonlijk coaching abonnement is uitsluitend voor een minimale periode van 6 maanden.
  • Een combinatie van het coachingstraject en hypnotherapie-sessies kan natuurlijk ook. Samen overleggen we dit.

 
Vraag een prijsopgave
 


Algemene Voorwaarden:
Op onze afspraken zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.