Tarieven Hypnotherapie

Soort sessie: Duur: Prijs:
Intakegesprek* 0,5 uur Gratis
1-op-1 hypnose sessie  1,5 uur €150,-

* Een intakegesprek wordt altijd gevolgd door een reguliere sessie. Houdt daarom bij de eerste sessie rekening met een duratie van ongeveer 2 uur.

Bij het afnemen van een volledig traject ontvang je bij enkele trajecten korting op de sessies.

Bekijk trajecten

Wordt een hypnotherapie sessie vergoed?

Hypnotherapie wordt (meestal) gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraars als je een aanvullende verzekering hebt.

Onze hypnotherapeuten zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen, zoals NBVH, BATC, NFG. Per beroepsvereniging is er sprake van een andere vergoeding en andere benaming. Welke therapeut bij welke vereniging is aangesloten lees je verder op deze pagina onder ‘Beroepsverenigingen en de therapeut‘.

De uiteindelijke vergoeding ligt dus aan bij welke beroepsvereniging de therapeut is aangesloten, je zorgverzekeraar, de door jou gekozen dekking en of je een natura- of restitutiepolis hebt. Je kunt dit het beste even navragen bij je verzekeraar.

Controleer zelf bij je zorgverzekeraar of je voor een vergoeding in aanmerking komt.
Als dit niet het geval is, kun je zelf een individueel coulanceverzoek indienen bij je verzekeraar.

Zie ook op de pagina’s van de zorgwijzer:

Beroepsverenigingen en de hypnotherapeuten

Onderstaand vind je welke hypnotherapeut bij welke beroepsvereniging is aangesloten en welke AGB-code zij bezitten. Alle therapeuten worden vergoed onder ‘Hypnotherapie’ of ‘Natuurgeneeswijze’.

Therapeut |  Beroepsvereniging | AGB-code |
Karin BATC  90103654
Anita NBVH  90047878
Inge NBVH  90100783
Amy NBVH  90027453
Petra NBVH  90100728
Marjelle NBVH  90047665

De AGB-code van onze praktijk is: 90063006

Afspraak annuleren:

Indien je een afspraak wilt afzeggen, dient dit minimaal twee werkdagen voor aanvang van de sessie gedaan te worden.

Bij te laat afzeggen of wegblijven zonder afbericht zijn wij genoodzaakt om een heel consult in rekening te brengen.

Overige informatie:

Op onze afspraken zijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie over de privacy en gegevensbescherming, klikt u hier.

Working Hours

Contactgegevens:

Hypnotherapie Heemskerk
Duitslandlaan 3
1966 XA Heemskerk

Tel: 0251 743 103 (bereikbaar van 9:00 tot 13:00)

KVK 57940789
BTW NL040587496B01

Klik hier voor meer informatie over de gegevensbescherming