Stoppen met roken met hypnose

Stoppen met roken

Roken is in het onderbewustzijn gekoppeld aan woorden als ‘gezelligheid‘, ‘ontstressen‘ of een ‘rustmomentje pakken‘. In werkelijkheid vertegenwoordigen zij een behoefte waarin roken een emotie tijdelijk onderdrukt.

Met hypnose gaan we aan die behoefte werken en geven we het een andere invulling. Doordat de emotie verandert wordt het makkelijker om oud gedrag te doorbreken. Op deze manier verdwijnt de behoefte aan een sigaret.

Deze theorie is grotendeels vergelijkbaar met vele andere verslavingen. Hierdoor is hypnotherapie zeer geschikt om op een snelle, effectieve manier van een verslaving af te komen.

Hoe kan Hypnotherapie Heemskerk helpen?

95% van onze cliënten is binnen 3 hypnotherapie sessies gestopt met roken. Met hypnose gaan we aan de behoeften en/of emotie van roken werken zodat het aangeleerde gedrag verdwijnt.

Bedenk voor jezelf hoe het zou zijn als:

• Je gezondheid niet meer door roken in gevaar komt.
  • Het geld dat je overhoudt zorgt dat je langer op vakantie kunt (of een nieuwe auto kunt kopen).
  • Je conditie verbetert en ook traplopen minder heftig wordt.
  • Je weer écht lekker ruikt.

Zorg ervoor dat je het beste uit jouw leven haalt. Niemand anders kan het voor je doen, maar je bent het wel waard.

Wil je dus graag stoppen met roken via hypnose?  Bekijk onze trajecten en / of maak dan een afspraak bij één van onze hypnotherapeuten.