Heb je ooit van een apparaatje gehoord dat pijn kan verminderen door simpelweg over je huid te strijken?

Onze acupuncturist werkt met SCENAR, een klein apparaat dat door middel van elektrische impulsen inwerkt op het lichaam.

Het is een klein apparaatje dat op het zenuwstelsel werkt. Het meet de reacties van het lichaam en reageert daarop met een elektrische impuls. Hierdoor is het in staat om pijnklachten vaak binnen 1 behandeling te verminderen.

Naast pijnbestrijder is het ook een meetapparatuur. Zo registreert het apparaat de reacties van het lichaam en baseert daarop dan ook zijn volgende impuls. Twee behandelingen zijn daarom nooit hetzelfde en iedereen reageert er weer anders op.

Heb je vervelende pijnklachten? Maak een afspraak bij onze SCENAR-specialist of neem contact op.


pijnbestrijding via scenar therapie hypnotherapie heemskerk

Bij welke klachten kan SCENAR helpen?

Vooral bij klachten van het bewegingsstelsel, zoals de nek, de rug, de armen en benen, maar ook de elleboog, de pols, de vingers.


Scenar kan verder de pijn verminderen van:

Heb je bijvoorbeeld regelmatig last van een stijve nek? Dan kan Scenar binnen een kort consult al veel verlichting bieden. Niet alleen bij acute klachten, maar ook bij chronische klachten is Scenar goed inzetbaar.

Scenar zorg er daarnaast voor dat het lichaam het zelfgenezend vermogen beter gaat inzetten, zodat deze de klachten zelf kan verhelpen. Het vermindert niet alleen de pijn, maar zorgt dus ook ook voor een snellere genezing.

Na een behandeling gaat het lichaam namelijk weer adequaat reageren op de klacht.

Wil je van je pijnklachten af en denk je dat SCENAR kan helpen? Neem contact op voor meer informatie, of maak een afspraak via de onderstaande button.


Chinese medische massage:

tuina massage bij hypnotherapie heemskerk

Vaak combineer ik een Scenar-behandeling met een Tuina massage en / of taping. Tuina is een Chinese medische massage. Deze combineer ik met aspecten van de sportmassage en geef ik naast een behandeling met Scenar.

Ook bij de acupunctuur-behandeling maak ik vaak gebruik van een ondersteunende massage, maar een Tuina-massage mag ook los ingeboekt worden.

Ben je geïnteresseerd in een Tuina-massage? Maak gerust een afspraak.
Meer informatie over SCENAR?

Wil je meer weten over de Virtuele Maagband of een afspraak maken?

Neem dan contact op met de praktijk of maak een afspraak.

Call Now Button