Miranda van der Endt - Hypnotherapeut Hypnotherapie Heemskerk

Miranda van der Endt

Mijn naam is Miranda van der Endt. Ik ben geboren in 1968 in Terneuzen.

Ik ben afgestudeerd aan de katholieke universiteit van Nijmegen als Arbeids- en organisatiepsycholoog. Na mijn afstuderen heb ik 12 jaar lang in de GGZ gewerkt als HRM-adviseur waarna ik me heb omgeschoold tot loopbaan-adviseur en talentencoach.

Na ruim 12 jaar vond ik het tijd om weer iets nieuws te leren. Ik hou ervan om mezelf steeds verder te professionaliseren en omdat ik steeds meer klanten hielp met serieuze trauma’s heb ik in 2018 besloten mezelf opnieuw om te scholen tot hypnotherapeut bij het Hypnose Instituut Nederland.

Waarom koos ik voor Hypnotherapie?

Ik hou ervan om mensen te helpen met snelwerkende transformerende technieken. Dat is ook wat ik zo fantastisch vind aan hypnotherapie; dat problemen en klachten verbazingwekkend snel plaats kunnen maken voor krachtige waardevolle hulpbronnen die je leven gemakkelijker kunnen maken. Denk hierbij aan liefde, positiviteit en (zelf)vertrouwen.

Soms ben ik best een beetje verlegen, maar door alle opleidingen die ik heb gedaan en door zelf hypnotherapie te ondergaan, heb ik steeds meer schroom achter gelaten en durf ik nu veel meer op een ontspannen manier de beste versie van mezelf te zijn.

Ik heb niet meer de neiging om mezelf te verstoppen en zie het leven nu als een spannend wonderbaarlijk avontuur. En dat gun ik jou ook!

“Ik hou er van dat innerlijke vuur van inspiratie, motivatie en liefde aan te wakkeren”

Iedereen heeft zijn eigen uitdagingen, kansen en wensen. Daarin is niemand hetzelfde. Wat je situatie ook is, diep van binnen blijf je altijd jezelf.

Ik hou er van dat innerlijke vuur van inspiratie, motivatie en liefde aan te wakkeren door hetgeen te verwijderen dat jou blokkeert. Het maakt niet uit hoe je ervoor staat, dit waakvlammetje blijft altijd aanwezig en kan steeds opnieuw aangewakkerd worden.

– Miranda van der Endt

Contact:

Hypnotherapie Heemskerk
Duitslandlaan 3
1966 XA Heemskerk

Tel: 0251 743 103 (bereikbaar van 9:00 tot 13:00)

KVK 57940789
BTW NL0011611874B98

Klik hier voor meer informatie over de gegevensbescherming

Neem contact op met Miranda

Kan Miranda jou ergens bij helpen? Of wil je graag een afspraak maken bij Miranda?

Vul het onderstaande formulier in voor een speciale aanvraag.

Je naam

Je E-mailadres