Linda de Ruiter

Linda de Ruiter hypnotherapeut bij Hypnotherapie Heemskerk

Mijn naam is Linda de Ruiter en ik ben geboren in 1977.
Ik ben werkzaam als hypnotherapeut bij Hypnotherapie Heemskerk.


Mijn (werk)verleden:

In dienst bij de Koninklijke Landmacht groeide mijn interesse in mensen op psychologisch gebied. Tijdens mijn uitzending in voormalig Joegoslavië werd ik geïnspireerd om, na het lezen van het boek ‘Onbewust leren’ van Milton Erickson, mensen bewust te maken van hun onbewustheid.

Vastbesloten om iets met mijn inspiratie te doen, ging ik op zoek naar een opleiding in hypnotherapie. Hierna volgde ik  op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie een vierjarige opleiding tot NLP coach/counselor. Deze opleiding was de basis om de vierjarige beroepsopleiding tot hypnotherapeut te behalen.

Na drie jaar gewerkt te hebben als hypnotherapeut voor Hypnosecentrum Amsterdam kreeg ik de mogelijkheid om te gaan werken binnen het team van Hypnotherapie Heemskerk.

My voice will go with you”

Ik geloof in het zelfhelend vermogen, hierin is soms een extra stemmetje van buitenaf nodig.
Betrokken zijn en vertrouwen schenken!
 


Opleidingen en trainingen

  • Op de Nederlandse academie voor Psychotherapie heb ik, zoals voorheen genoemd, de vierjarige opleiding tot NLP coach/counselor volgde.
  • Daarnaast heb ik bij Itan de hypnose training van Milton Erickson gevolgd. Deze opleiding was een mooie basis voor mij om verder te gaan met de vierjarige beroepsopleiding tot hypnotherapeut, waar ik afstudeerde aan de Academie Hypnos te Bussum.
  • Door bijscholing en intervisie blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied. Zo ben ik opgeleid in directe hypnose en meerdere gespecialiseerde masterclasses, zoals EFT, EMDR, familie-opstelling en sociaal panorama.
  • Tot slot ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en de koepelorganisatie RBCZ.

  • Neem contact met mij op!

    Heb jij een vraag of wil jij een afspraak maken?
    Neem dan contact met mij op.