Virtuele Maagband

Afvallen zonder de nadelen van een operatieve maagband? De Virtuele Maagband heeft hetzelfde effect, maar dan zonder complicaties. Lees meer.

 De virtuele maagband is zeer geschikt voor mensen die teveel of heel de dag door eten. Via hypnose vormen we een mindset waarbij je gelooft dat je een maagband-operatie hebt ondergaan. Je zult daardoor kleinere porties eten en eerder vol zitten. Hierdoor biedt het traject een langetermijnoplossing voor gewichtsbeheersing.

Het effect is hetzelfde als die van een operatieve maagband, maar dan zonder narcose, wonden, pijn, ongemak, littekens en ziekteverzuim. Ook complicaties zoals ontstekingen, koorts en zelfs de kans te overlijden, zijn niet aanwezig.

Daarnaast zijn de resultaten van de virtuele maagband wereldwijd ook nog eens een stuk hoger. Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82% een stuk effectiever.

Zonder dieet op het gewicht blijven

Veel mensen denken dat je bij hypnotherapie alle controle verliest, maar dat is niet het geval. Hypnose is een waak/slaaptoestand, waarbij je diep ontspannen bent en je je richt op de innerlijke wereld. Het is vergelijkbaar met het diep opgaan in een boek. Je bent er constant bij en beleeft een vorm van trans.

Via hypnose en individuele begeleiding onderzoeken we de oorzaak van jouw gewicht. Hiervoor gaan we ‘in gesprek’ met je onderbewustzijn. Dit is het gedeelte van het brein waar jij zelf geen invloed op hebt, maar dat wel 95% van je handelingen beïnvloedt.

Jouw emoties en overtuigingen over voedsel en gewicht worden in het onderbewustzijn vervangen door nieuwe emoties en overtuigingen, namelijk met die van een gezonde levensstijl. Door deze onderliggende overtuigingen aan te pakken, kunnen we je levenspatroon permanent op positieve wijze veranderen.

Wij creëren dus een positief levensbeeld en pakken tegelijkertijd het gewicht aan. Vervolgens kun je zonder constant te diëten en zonder honger op het nieuwe gewicht blijven.


Lees eventueel de ervaringen van andere cliënten


Wat gaan we doen?

  • In de eerste sessie bespreken we wat jouw doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt en waarom afvallen nog niet gelukt is. We onderzoeken niet wat je eet, maar waarom je eet. Verder worden er nieuwe gewoontes ingebracht die je verder helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen.
  • In de tweede sessie wordt de virtuele maagband geplaatst. De suggesties worden versterkt en eventuele problemen worden opgelost. Je krijgt tips en aanvullende informatie, zodat je goed kunt beginnen. Je ontvangt een handig informatieboek, plus MP3-opname. Tot slot krijg je toegang tot een besloten Facebook pagina, waar leden elkaar aanmoedigen, steunen en adviseren.
  • In de derde en vierde sessie gaan we verder op zoek naar de oorzaak van het (over)gewicht. Er is namelijk altijd een oorzaak te vinden voor het gewicht dat je nu hebt. Alleen ligt deze oorzaak vaak in het onderbewuste. Voorbeelden hiervan zijn: negatieve overtuigingen over jezelf, emoties en bepaalde gewoontes of onbewuste tegenwerking (‘je verdient het niet om slank te worden’). Je hoeft echt niet zelf te weten waar het vandaan komt, want daar komen we met hypnose wel achter. Met hypnose gaan we in gesprek met het onderbewuste om de oorzaken op te sporen en weg te nemen.
  • In de vijfde sessie gaan we gezamenlijk evalueren op de voortgang en het proces. Zijn er bijvoorbeeld nog bepaalde triggers? Hoe heb jij de behandelingen ervaren? En zijn er nog andere aandachtspunten? In deze laatste sessie zetten wij ‘de puntjes op de i‘, zodat er in de toekomst geen jojo-effect ontstaat.

Wil je afvallen met de Virtuele Maagband? Maak een afspraak via de onderstaande button, of neem contact op.


Lees hoe Yvonne 25 kilo verloor met de Virtuele Maagband >>

Klik eventueel hier voor meer informatie over afvallen met hypnose.Virtuele Maagband ervaringen

Lees ook de ervaringen van andere cliënten.Meer informatie?

Wil je meer weten over de Virtuele Maagband of een afspraak maken?
Neem dan contact op met de praktijk of maak een afspraak.