Afvallen zonder de nadelen van een operatieve maagband? De Virtuele Maagband heeft hetzelfde effect, maar dan zonder complicaties. Lees meer.

 De virtuele maagband is zeer geschikt voor mensen die teveel of heel de dag door eten. Via hypnose vormen we een mindset waarbij je gelooft dat je een maagband-operatie hebt ondergaan. Je zult daardoor kleinere porties eten en eerder vol zitten. Hierdoor biedt het traject een langetermijnoplossing voor gewichtsbeheersing.

Het effect is hetzelfde als die van een operatieve maagband, maar dan zonder narcose, wonden, pijn, ongemak, littekens en ziekteverzuim. Ook complicaties zoals ontstekingen, koorts en zelfs de kans te overlijden, zijn niet aanwezig.

Daarnaast zijn de resultaten van de virtuele maagband wereldwijd ook nog eens een stuk hoger. Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82% een stuk effectiever.

Zonder dieet op het gewicht blijven

Veel mensen denken dat je bij hypnotherapie alle controle verliest, maar dat is niet het geval. Hypnose is een waak/slaaptoestand, waarbij je diep ontspannen bent en je je richt op de innerlijke wereld. Het is vergelijkbaar met het diep opgaan in een boek. Je bent er constant bij en beleeft een vorm van trans.

Via hypnose en individuele begeleiding onderzoeken we de oorzaak van jouw gewicht. Hiervoor gaan we ‘in gesprek’ met je onderbewustzijn. Dit is het gedeelte van het brein waar jij zelf geen invloed op hebt, maar dat wel 95% van je handelingen beïnvloedt.

Jouw emoties en overtuigingen over voedsel en gewicht worden in het onderbewustzijn vervangen door nieuwe emoties en overtuigingen, namelijk met die van een gezonde levensstijl. Door deze onderliggende overtuigingen aan te pakken, kunnen we je levenspatroon permanent op positieve wijze veranderen.

Wij creëren dus een positief levensbeeld en pakken tegelijkertijd het gewicht aan. Vervolgens kun je zonder constant te diëten en zonder honger op het nieuwe gewicht blijven.


Lees eventueel de ervaringen van andere cliënten


Wat gaan we doen?


Wil je afvallen met de Virtuele Maagband? Maak een afspraak via de onderstaande button, of neem contact op.


Lees hoe Yvonne 25 kilo verloor met de Virtuele Maagband >>

Klik eventueel hier voor meer informatie over afvallen met hypnose.Virtuele Maagband ervaringen

[one-third-first]
“Ik voel me al maanden een ander mens met volle zelfvertrouwen. De rust die ik in mezelf heb gevonden is ook echt heerlijk.”

De Virtuele maagband ervaring van Yvonne Glas
Yvonne (53 jaar) verloor 25 kilo in 6 maanden.

[/one-third-first]

[one-third]
“Ik kan het iedereen die twijfelt alleen maar aanraden. Kies voor jezelf en je zal geen spijt krijgen. Ik in ieder geval niet.”

virtuele maagband ervaringen brenda peters verloor 15 kilo
Brenda (45 jaar) verloor 15 kilo met de Virtuele Maagband.

[/one-third]

[one-third]
“Ik voel me echt een fantastisch mens. Je kunt dus echt een nieuw leven beginnen.. Én heel oud worden met een prachtig lichaam.”

virtuele maagband ervaringen sara ruitenbeek verloor 16 kilo
Sara (51 jaar) verloor 16 kilo met de Virtuele Maagband.

[/one-third]

Lees ook de ervaringen van andere cliënten.Meer informatie?

Wil je meer weten over de Virtuele Maagband of een afspraak maken?
Neem dan contact op met de praktijk of maak een afspraak.

Call Now Button