Afvallen.. Gewichtsmanagement houdt ons in deze maatschappij dag en nacht bezig.

We hebben zittend werk, eten te veel (en verkeerd) en worden langzaam dikker. Daar hebben wij meestal zelf invloed op door verantwoord te eten en meer te bewegen.

We weten het eigenlijk allemaal wel. Maar waarom lukt het ons dan niet?

Er zijn redenen in overvloed:

Het kan ook zijn dat er lichamelijk iets fout zit, waardoor we gemakkelijk kilo’s aankomen (hormonen, schildklier).

Vergeet niet: er is niets mis met een paar pondjes te veel. Wat de mode-industrie ons voorschotelt is natuurlijk niet realistisch. Maar als de kilo’s in de weg zitten of je gezondheid in gevaar brengen, is het tijd om er iets aan te doen.


Hoe kan hypnotherapie helpen?

Eerst gaan wij opzoek naar de oorzaak van jouw (over)gewicht. Tijdens de tweede hypnotherapie sessie zal er een virtuele maagband geplaatst worden. Hierdoor kan de strijd tegen overgewicht eenvoudig worden opgelost in het onderbewustzijn.

Dit onderbewustzijn is verantwoordelijk voor 95% van onze handelingen. Het is iets waar jijzelf niet bijkomt, maar de hypnotiseur wél. Door jouw onderliggende overtuigingen aan te pakken, kunnen wij jouw levenspatroon veranderen.

We creëren een positief levensbeeld en pakken tegelijkertijd het gewicht aan. Jouw mindset, een heel krachtig apparaat, zal dus positief veranderen. Vervolgens kun je zonder dieet en zonder honger op het nieuwe gewicht blijven.

Meestal zijn 4 á 5 sessies nodig om dit te bereiken. Dit klinkt allemaal misschien als een foute Amerikaanse commercial voor de zoveelste ‘wondermethode’, maar de oplossing is vrij logisch. Je kunt namelijk alles zolang jouw ‘mind’ daar naar staat. Besef ook dat dit een hulpmiddel en géén wondermiddel is.

Twijfel je over de effectiviteit van de behandelingen? Lees dan de verhalen van anderen.
Meer informatie over afvallen met de virtuele maagband?


Neem dan contact op met de praktijk of maak een afspraak.


Call Now Button