Hypnotherapeuten en overige medewerkers Hypnotherapie Heemskerk

De ervaringen van onze cliënten:

“Het was de moeite dubbel en dwars waard.”

Mijn bezoek aan Karin heeft mij erg goed gedaan. Ze is een steun in de rug en ik heb veel rust en inzichten gekregen. Dingen kunnen echt anders.
 
Gamen is veel en veel minder: er is geen drang meer. Wiet roken doe ik helemaal niet meer, volledig mee gestopt.
 
Het heeft mijn ogen geopend en het was de moeite dubbel en dwars waard.
 

Johnno

“Ik ben bijna 10 kilo lichter en emotioneel weer helemaal top.”

Na het lezen van de advertentie van Karin was ik nieuwsgierig geworden naar de virtuele maagband.
 
Sceptisch als ik ben eerst even contact gezocht met iemand die er al ervaring mee had en toen zij alleen maar goeds te melden had toch maar een afspraak gemaakt.
 
Ik voelde mij bij de eerste afspraak behoorlijk slecht, zat niet lekker in mijn vel, was veel te zwaar en een emotioneel wrak. Nu 2 maanden later is het een wereld van verschil.
 
Ik ben bijna 10 kilo lichter (zonder het gevoel te hebben gehad dat ik aan het lijnen ben) en emotioneel weer helemaal top!
 
Als extraatje probeert Karin mijn geur die ik al 13 jaar kwijt ben weer terug te krijgen. Ik heb goede hoop dat dit ook gaat lukken!
 
Ik kan het iedereen aanraden,kies voor jezelf en kies voor Karin!
 

B. Peters

“Het programma heeft echt iets met me gedaan.”

Ik voel me goed en beter. Het programma heeft echt iets met me gedaan. Ik heb ook voor thuis genoeg handvatten om mee verder te kunnen. Wel heb ik een extra sessie nodig om voor mezelf te bewijzen at ik toch de discipline en doorzettingsvermogen heb om af te vallen.

“Heel dankbaar.”

Karin is een hele lieve, krachtige vrouw waarbij ik me direct op mijn gemak voelde. Ik kwam met lichamelijke klachten, maar al snel leerde Karin mij écht voelen waardoor ik mezelf nu veel meer kan waarderen.

Bij vele andere therapeuten had ik alleen puzzelstukjes gekregen, maar met Karin heb ik die puzzel ook echt kunnen leggen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Marijke

“Veilige en fijne therapie.”

Veilige en fijne therapie. Ruimte en vrijheid voldoende aanwezig.

C. G.

“Meer eigenwaarde en zelfvertrouwen gekregen.”

Ik heb het als prettig ervaren. Helaas iets minder kilo’s kwijt dat ik had gehoopt, maar toch evengoed 5 kilo minder.

Aan de andere kant heb ik wel meer eigenwaarde en zelfvertrouwen gekregen. Ik zit fijner in me vel sinds ik bij jullie geweest ben. Ik voel me erg fijn.

P. Francken

“Voor iedereen die twijfelt zou ik zeggen: gewoon doen!”

Ik ben heel blij dat ik dit traject heb doorlopen. M’n wens was af te vallen en dat is goed gelukt. Ben erg tevreden!

Mijn ervaring met het traject van de virtuele maagband bij Amy is erg positief. Je weet niet goed wat je hiervan moet verwachten, maar het werkt echt.

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en het resultaat verbaast me echt. Nooit geweten dat je hoofd zo’n invloed heeft op je gedrag!

Voor iedereen die twijfelt zou ik zeggen: gewoon doen!

K. Koning

“Ik kreeg veel meer.”

Ik ben voor de virtuele maagband naar Karin gekomen, maar ik kreeg veel meer.
 
Niet alleen ben ik afgevallen, ik sta veel meer open in het leven en emotioneel heb ik heel veel losgelaten.
 
Ik ben zeer tevreden en vond en vind het geweldig.
 
Dank je wel Karin!
 

J.

“Na mijn eerste sessie voelde ik mij verlicht.”

Ik ben afgelopen week voor het eerst bij Karin geweest. Mijn eerste sessie. Karin geeft je bij binnenkomst meteen een warm welkom gevoel.
 
Ik kan zeggen: na mijn eerste sessie voelde ik mij verlicht. Verlicht in mijn verdriet en zorgdragen. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende sessie!
 
Voor mij is het een mooi bijzonder gevoel wat en hoe ik nu voel. Alleen voor dit gevoel ben ik al blij Karina op mijn pad is gekomen.
 
Karin bedankt daarvoor.
 

P. de Waal

“15 kilo afgevallen”

Bijna een jaar geleden heb ik een virtuele maagband laten plaatsen en ben hiermee 15 kilo afgevallen. Het ging niet snel, maar dat vond ik helemaal niet erg, omdat het eigenlijk vanzelf ging. Ik hoefde geen strijd te leveren, de energie die ik altijd stak om af te vallen, kon ik nu in andere dingen steken en toch viel ik af.
 
Ik ben gaan hardlopen en kreeg veel meer energie. Ik viel niet alleen af, maar werd ook mentaal veel sterker. Voor mijn gevoel kan ik de hele wereld aan. Na die 15 kilo bleef ik stabiel, ook tijdens de vakantie kwam ik niks aan (wat mij nog gelukkiger en sterker maakte).
 
Nu na de decembermaand, wat toch altijd veel drukte met zich meebrengt, ben ik iets aangekomen. Maar ook dat stoort mij niet, omdat ik gewoon en makkelijk terug kan pakken door de hulp van Karin en haar bandje wat je elke dag moet/kan luisteren.
 
Dus de hypnotherapie heeft mij niet alleen slanker gemaakt, maar ook mentaal sterker!

MvI

“De behandelingen zijn prettig en het resultaat is bijzonder.”

Het was erg fijn om hier de behandelingen te doen en met effect. Het voelt goed en ga nu met meer vertrouwen verder.

De behandelingen zijn prettig en het resultaat is bijzonder. De behoefte aan zoet is helemaal weg en dit was een groot struikelblok. Ik ga vol vertrouwen de toekomst in.

Y. V.

“Ik heb niet alleen controle over me eten, maar ook over mijn eigen ik”

Ik heb de virtuele maagband laten plaatsen…en ik val idd af, maar wat ik meeste blij mee ben is dat ik nu aan me eigen ik werk…en ik heb niet alleen controle over me eten, maar ook over mijn eigen ik..en dat voelt zooo super goed…

Bi Bi

“Kan het andere mensen die strugglen met zichzelf en afvallen zeker aanraden!”

Al heel lang struggle ik met mezelf en mijn strijd tegen overgewicht, ik had al vaker gehoord over afvallen dmv hypnose maar eigelijk nooit van mensen in mijn directe omgeving. Toen ik op facebook hypnotherapie Heemskerk voorbij zag komen met een advertentie over de virtuele maagband, dacht ik bij mezelf zal ik de stap gewoon zetten en het doen?
 
En ik heb het gedaan, samen met mijn moeder zijn we deze bijzondere ervaring aangegaan en tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van. Linda prikte bij mijn eerste sessie al door me heen, ik heb veel dingen meegemaakt die mij zo negatief hebben laten denken over mezelf en stap voor stap heb ik dat losgelaten en voel ik me beter dan ooit. Ook het afvallen gaat super en me motivatie is meer aanwezig dan ooit!
 
Ik ben zo blij dat ik deze keuze gemaakt heb en deze nieuwe fases in mijn leven met een lach tegemoet zie! Ik heb weer goeie zin en dat alles dankzij de bijzondere sessies van Linda. Ik heb nog 1 sessie te gaan en dan is het aan mezelf om dit succes door te zetten, wat ik wel jammer vind want ik kijk altijd uit naar de sessies met Linda! Maar ik ga ervoor en kan andere mensen die strugglen met zichzelf en het afvallen dit zeker aanraden! Ik ben op en top tevreden!!

L

“Ben er heel erg blij mee en heb een beter leven”

Ik had een betonnen muur om me heen gebouwd en liet niemand bij me binnen komen. Door middel van de therapie is dat verdwenen.
 
Ben er heel erg blij mee en heb een beter leven.

Thea v Maas

“16 kilo afgevallen”

Voordat Karin aan de slag ging met de maagband, heeft ze nog eerst aandacht besteed aan oude angsten bij mij. Dat had ik eigenlijk niet verwacht, maar vond ik heel fijn.
 
De maagband heeft bij mij vanaf dag 1 heel goed geholpen. Na een half jaar was ik 16 kilo afgevallen en tot op heden (7 maanden later) zijn ze er nog steeds af.
 
Ik ben dus heel tevreden met de therapie en zou het iedereen aanraden.

Ingrid Simons

“PDS behandeling heeft veel betekend”

Ik ben goed geholpen bij mijn klacht. De PDS behandeling bij Karin heeft veel voor mij betekend.

Jacqueline

“Trots op wat ik bereikt heb!”

Ik heb mij aangemeld voor hypnotherapie om te stoppen met roken. Via internet had ik goede recensies gelezen wat mijn vertrouwen heeft gegeven om nu eindelijk de stop te zetten.

Eerste afspraak met Inge werd juist in kaart gebracht waarom, hoeveel etc ik rookte. Dat was heel fijn, omdat om te stoppen met roken er veel meer factoren mee spelen. Dit gaf mij veel tot nadenken.

De 3 hypnosessies waren ook heel fijn, vooral door de fijne stem van Inge welke mij goed in de sessie bracht.

Ik ben trots op wat ik bereikt heb!

Joyce

“Zoveel aan gehad.”

Zoveel aan gehad en nog steeds…. top!!
 

M. Punt

“5 kilo afgevallen en veel minder last van mijn angsten.”

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om hier naartoe te gaan. Prettige sfeer en heel deskundig. Ik ben 5 kilo afgevallen en heb veel minder last van mijn angsten.

Julia

“Zeer positieve ervaring met jullie therapie”

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met jullie therapie! Ik voelde me heel persoonlijk en betrokken benaderd. Er was ruim de tijd voor mij en voelde me nooit een nummer.
 
Ik kan dankzij de warme, goede begeleiding van Linda weer een stuk standvastiger in het leven staan! De sessies hebben me inzicht gegeven in mijn belevingsprocessen en ik kan daarmee nu verder!
 
Ik kan en zal juliie praktijk zeker aanbevelen!

Carole

“Een geweldige en bijzondere ervaring!”

  • Gestopt met roken.
  • Meer zelfvertrouwen.
  • Dingen uit verleden los kunnen laten en verder gaan.
  • Meer rust gevonden.
  • Nee kunnen zeggen

Een geweldige en bijzondere ervaring!
 

A. Hoenderdos

“Voel mezelf weer opbloeien”

Kwam voor virtuele maagband, maar onderweg vele obstakels moeten weg werken en verwerken. Zie en voel mezelf weer opbloeien.

Joanie

“Blij met wijze waarop ik benaderd en geholpen ben.”

Ik ben erg blij met Inge en de wijze waarop ze mij benaderd en geholpen heeft, vooral met veel respect!

Complimenten!

“Hier ben ik dan met -20 kilogram”

Direct na de eerste afspraak had ik al geen trek meer in zoetigheid. Mijn hypnotherapeut heeft me hiervoor wel flink aan het werk gezet. Tijdens de sessies ga je vooral aan het werk met jezelf. Maar hoe fijn dat je jezelf kan en mag zijn. En dat je dit zoveel beter kan voelen en uiten.

Al na de eerste sessie durfde ik me meer te ontspannen, iets waar ik mijn hele leven moeite mee heb gehad. Ik kon wel huilen van geluk. Op dat moment dacht ik; als ik niks afval is het ook goed. Jee wat voelde ik me fijn!! Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor wat je doet, maar als je er zonder enige verwachting in gaat én gewoon ondergaat wat dit met je doet….wauw. ik ben een ander mens geworden. Maak bewuste keuzes en denk veel meer aan mezelf dan voorheen.

Mijn hypnotherapeut doorzag werkelijk alles. Maar waarom zou je haar (en daarmee ook jezelf) voor de gek willen houden? Soms was het heftig, maar eigenlijk kwam ik na elke sessie opgeruimder thuis. En dat was een heerlijk gevoel. De maagband zelf voel ik helaas niet, maar ik zit wel veel sneller vol. Misschien is dat het wel gewoon? Het geeft verder niet, want het werkte wel!
Inmiddels ben ik een jaar verder na mijn eerste sessie. Ik wilde mijn recensie pas schrijven nadat ik 20 kg kwijt zou zijn… Nou, hier ben ik dan met -20 kilogram! Daarnaast heb ik ook vele centimeters verloren: borst -14 cm, middel -19 cm en heupen -18 cm.

Ik ben ontzettend blij en trots op het resultaat. Ik weet de praktijk sowieso weer te vinden zodra ik ergens niet uitkom.
Hypnotherapie Heemskerk bedankt! En voor iedereen die dit overweegt; Ga ervoor, ga voor jezelf!

Sonja

Sonja

“Soulkey is een prachtige reis..”

SoulKey is een prachtige reis die eigenlijk iedereen zou mogen maken. Om alles te ontdekken wat in je zit. Door de dalen de top bereikt.

Eigenlijk zouden ook kinderen dit moeten / mogen meemaken!

Sandra van der Leij

“Blij dat ik het gewenste resultaat heb kunnen bereiken (-9 kilo)”

Ik ben blij dat ik het gewenste resultaat heb kunnen bereiken met de behandeling (-9 kilo).

Ik heb het gevoel meer regie te hebben over mijn eetpatroon zonder gebruik van maatbekertjes en weegschaaltjes. Ik voel dat dat past in mijn leven; zonder een vast protocol

We hebben samen goed gekeken naar wat bij mij past.

Lucienne

“Een warme, betrokken therapeut met uitstekende begeleiding”

Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren. Muriel is een warme, betrokken therapeut die mij een uitstekende begeleiding heeft gegeven.

 

De hypnosesessies zijn een bijzondere ervaring geweest. En heel effectief om oude emoties los te laten!

 

Het afvallen is langzamer gegaan dan ik aanvankelijk verwachtte, maar deze therapie heeft mij wel een verantwoorde manier van gewicht verliezen aangereikt. En dit proces gaat langzaam door…

 

Dank je, Muriel!

 

T. R.

“Ben hier heel blij mee!”

Ik ben bij jullie praktijk gekomen op advies van mijn collega en dit was een goede keuze. Ik ben door de virtuele maagband zekerder geworden en heb meer vertrouwen in mezelf.

Ben ook hierdoor, en door een maag / slokdarm operatie die ik moest ondergaan, ruim 20 kilo afgevallen.

Bn hier heel blij mee!

P. K.

“Na 6 weken 12 kilo lichter!”

Na het lezen van de advertentie op Facebook heb ik een afspraak gemaakt met Karin voor de virtuele maagband. Ik wist niet wat ik moest verwachten en ik was best wel sceptisch.

Karin heeft mijn ogen geopend en mij een schop onder de kont gegeven. Ik voel me nu honderd keer beter en ik ben het waard om dit voor mijzelf te mogen doen.

Het is een hele bijzondere ervaring! Dankzij de gesprekken met Karin en het plaatsen van de virtuele maagband, ben ik na 6 weken 12 kilo lichter!

Ik ben weer trots op mezelf en ik heb geen behoefte aan suikers. Dankjewel Karin. Je bent top!

Y. Glas-Eichhorn

“Stoppen met roken kan zo makkelijk zijn.”

18 jaar lang was ik een roker. Ik had meerdere stoppogingen gedaan die me veel moeite kostte en nooit lukte het.

Voorafgaand aan de sessie met Karin had ik nog 4 sigaretten achter elkaar gerookt. Ik was echt reuze verslaafd! Ik kan het bijna niet geloven, maar na de sessie heb ik er niet meer om getaald.

Stoppen met roken kan zo makkelijk zijn. Ik raad het echt iedereen aan!

R. Boven

“Ik ben het waard!”

Ik heb zelf ontzettend veel gehad aan de therapie bij Karin. Zij heeft mij heel veel geholpen om in te zien dat ik het waard ben om hier te zijn, wat anderen ook zeggen. Ik heb wel geaarzeld om het te doen, maar eenmaal bij Karin voelde het goed.
 
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb gezet. Het maakt niet uit wat voor jezelf niet goed voelt, maar ik heb ervaren dat je door therapie veel gelukkiger wordt en veel beter kan omgaan met jezelf en situaties.
 
Ik zeg alleen maar; het kan geen kwaad en ik ben ervan overtuigd dat iedereen hier heel veel aan heeft!
 

J. Riesebosch

“Een aanrader.”

Een aanrader.

Rob

“Marjelle, bedankt hiervoor!”

Ik ben gaan zoeken op internet omdat ik niet lekker in mijn vel zat. De website sprak mij direct aan.

Na aanmelding ging het 1e mailcontact direct prettig en met mijn therapeut klikte het direct. De behandeling zelf was confronterend maar ik heb veel over mijn eigen ik geleerd.

Nu kan ik verder met wat ik in de behandelingen geleerd heb en er zijn voor mezelf.

Marjelle, bedankt hiervoor!

Ingrid

“Nu al tevreden”

Ik ben nu 1 x geweest voor angst / sociaal zijn en ben nu al tevreden eigenlijk.
Ik weet dat ik nog een paar x moet…1 sessie is net niet voldoende….

Dani

“11 weken verder (3 van de 5 sessies gehad) en meer dan 16 kilo afgevallen.”

Ik ben nog niet klaar met het traject maar kan mijn enthousiasme niet langer meer bedwingen. Daarom alvast mijn bevindingen.

Mijn huisarts opperde toen ik ergens anders voor was gekomen, een maagverkleining. Ik zei dat ik dat nogal “een trucje” vond met name, omdat ik al heel lang wist dat de oorsprong van mijn overgewicht terugvoert naar vroeger en hoe bepaalde verkeerde kernwaarden zich in mijn hoofd hebben vastgezet.

Terwijl ik toch serieus de echte operatie overwoog, ontdekte mijn vriendin op internet deze praktijk. En die had precies wat ik zocht: het plaatsen van een virtuele maagband (geen heftige operatie dus) en tegelijkertijd werken aan de achterliggende gronden van mijn overgewicht.

Dus ik meldde mij enthousiast en hoopvol aan en wat een goede zet is dat gebleken!!!! Ik voelde mij gelijk welkom en op mijn plek bij Loes en heb mij er volledig in gestort. Nu ben ik 11 weken verder (3 van de 5 sessies gehad) en meer dan 16 kilo afgevallen.

Nu zal je zeggen, “dat is te vroeg gejuicht”. Maar nee, voor mij voelt het als geen weg meer terug. Na de eerste keer was er al de belangrijke “mindset” waarna ik met gemak chocola, chips, gevulde koeken en alles wat slecht, ongezond en funest is, kon laten voor wat het was.

Ik hoef het niet meer zo hartstochtelijk als vroeger, ik ben niet meer afhankelijk van lekkere dingen en kies bewuster voor gezonde dingen. En natuurlijk, ik neem nog weleens een ijsje, een koekje bij de thee op het terras en lekker uitgebakken spekjes door mijn sla.

Maar hé, deze mindset is voor het leven dus ik wil het wel de rest van mijn (langere) leven volhouden. Want anders krijgen we het gejo-jo weer wat ik nu zo graag achter mij wil laten. Dus ik ben blij met het vinden van deze praktijk en de methode van hypnose.

Ik praat er over met wie het maar wil horen en iedereen laat ik verbazen over het effect. Gemiddeld val ik nog steeds 2 ons per dag af. Dat is bijna een pakje boter!!!! Ik kan het zelf soms niet eens bevatten.

Lieve mensen, wanneer je dit leest wil ik je aanraden het een kans te geven. Ik zit nog steeds op een Facebookpagina voor mensen die een maagverkleining hebben laten doen of er op wachten. Het is zo heftig en mensen doen het met een lager gewicht dan waarmee ik begonnen ben. En ook na zo’n operatie is er niet altijd het gewenste resultaat. Wat ik op zich logisch vindt omdat er geen aandacht is voor de oorsprong van het probleem.

Er zijn onder die groep ook mensen die eerst hypnotherapie hadden geprobeerd, dus het is ook echt niet 100% voor iedereen weggelegd blijkbaar. Maar als ik het zo volg op Facebook, ook voor heel veel mensen wél. En daar ben ik er één van.

Goed, ik sluit mijn verhaal af en hoop dat heel veel meer mensen dit gaan doen. En dan ben je bij deze praktijk zeker aan het goede adres.

Judith V.

“Ben op dit moment 12 kilo kwijt”

Hallo beste mensen van Hypnotherapie Heemskerk en in het speciaal Linda.
 
Ik heb genoten van de gesprekken met jou. Het heeft mij doen inzien dat ik zelf keuzes moest maken en dat ik, bewust of onbewust, heb gekozen om af te gaan vallen.
 
Ben op dit moment 12 kilo kwijt en ga rustig door met alle nieuwe inzichten totdat ik nogmaals 12 kilo kwijt ben.
 
Wens jullie in alle opzichten een geweldig nieuwjaar en tot het laatste gesprek.
 
Groet

Theo

“Zeer kundig en geweldig resultaat”

Fantastische ervaring. Zeer kundig en geweldig resultaat.

Anoniem

“Beste beslissing ooit”

Wat een ervaring maar zo effectief. Beste beslissing ooit.
 
Het gaat niet snel maar met kleine stappen bereik je je doel. Het is niet alleen je mindset, maar ook de onderliggende emoties worden aangepakt.
 
Super bedankt ??

Linda

“Weer lekker in mijn vel (letterlijk en figuurlijk)”

Ik ben heel blij dat ik bij Karin ben geweest. Ik zit weer lekker in mijn vel (letterlijk en figuurlijk). Plus, Karin is een hele leuke warme vrouw. Zeker aan te raden!

Gr. Daniëlle

D. Vloeijberghs

“Tevreden over de sessies”

Ik ben tevreden over de sessies, ik ben nog niet veel afgevallen maar ben wel veel rustiger geworden en kan problemen beter loslaten.

EK

“Een hele fijne ervaring en in 2 maanden 6 kilo kwijt”

Hypnotherapie was voor mij een hele fijne ervaring. Ik heb mezelf goed leren kennen en de begeleiding hierin was erg fijn en deskundig.

In nog geen 2 maanden al 6 kilo kwijt. Is gewoon geweldig en dit traject is daarom echt aan te raden!

Tamara

“5 maanden verder en 18 kilo minder”

Een beetje sceptisch maar ook heel nieuwsgierig heb ik een afspraak gemaakt bij Karin.
 
Wat een goede keuze is dat geweest, na jarenlang afvallen en weer aankomen was ik het zat, er moest nu echt iets gebeuren! Begin augustus is mijn maagband geplaatst en nu 5 maanden verder en 18 kg minder voel ik me weer als nieuw.
 
Er moeten nog een paar kilootjes af maar ook dat gaat me lukken, daar vertrouw ik op!

Angelique

“Ik heb de behandelingen enorm positief ervaren”

Ik heb de behandelingen voor Stoppen met roken bij Muriel als enorm positief mogen ervaren.

 

Ik keek er ook naar uit, want was ook nieuwsgierig wat er in een sessie weer ging gebeuren. Het heeft mijn zelfinzicht ook enorm verrijkt.

 

Ik ben nu na drie maanden nog steeds een NIET-Roker, ben super blij! Super bedankt!

 

E. K.

“Voor mijn omgeving ben ik een prettiger mens geworden.”

Ik ben bij Karin meerdere keren onder hypnose geweest, mede voor mijn jarenlange slaapproblemen met gebruik van slaaptabletten, maar ook voor onverwerkt verdriet.

 

Karin heeft mij ontzettend geholpen hiermee, waardoor ik fijner in het leven sta en dingen beter kan loslaten, waardoor ik ook weer beter slaap zonder gebruik van slaaptabletten. Ook voor mijn omgeving ben ik daardoor een prettiger mens geworden.

 

Karin is een lief, warm en begripvol persoon die veel dingen feilloos aanvoelt.

 

Chapeau Karin!
 

K. Stoop

“Heel veel aan de behandeling gehad.”

Ik heb heel veel aan de behandeling bij Marjelle gehad. Niet alleen door de virtuele maagband, maar ook door de behandeling eromheen en de tijd die daarvoor werd uitgetrokken. Bedankt!

M. Lourens

“Het kost een hoop geld maar ik het is me dubbel en dwars waard geweest (9 kilo afgevallen)”

Ik ging hier heen met geen idee wat te verwachten. Of het bij mij ging lukken of niet. Wel was ik heel gemotiveerd. Marjelle heeft me heel goed begeleid en naar mij geluisterd. Ik voel me heel erg fijn en gelukkig nu en ben heel blij dat ik dit gedaan heb. Het kost een hoop geld maar ik het is me dubbel en dwars waard geweest, zelfs als ik minder zou zijn afgevallen. Ik heb de knop gevonden. Uiteindelijk ben ik dan ook 9 kilo afgevallen.

L. Fonteijn

“Ik heb veel geleerd, zeker over mezelf”

Fijne sessies gehad bij Marjelle. Ik heb veel geleerd, zeker over mezelf. Ook voldoende handvatten gehad om verder te kunnen gaan in een positief leven. Dankjewel! 🙂

S. Kruyenaar

“Eindelijk gestopt met roken..”

Eindelijk gestopt met roken..
 
Ik had al eens een poging gewaagd, maar helaas hield dit geen stand. Dit jaar wilde ik echt van het gehoest af.
 
In mijn zoektocht op het internet kwam ik bij Karin terecht. Uiteindelijk gebeld en een afspraak gemaakt (helaas wel in de wachtlijst). Dan is het zover.. vol spanning naar Heemskerk.
 
Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Je hebt niet eens het idee dat je onder hypnose bent. Je hoort gewoon de dingen om je heen. En toch, zonder het bewust te weten, is er een enorme last van mijn schouders gegaan.
 
Ik rookte 10 jaar lang en ik wilde de jaren zonder sigaretten terug. En die heb ik gekregen. Nu, een paar maanden verder, heb ik nog steeds geen sigaret opgestoken.
 
Ik heb zelfs geen moeite als mensen om mij heen wel roken!
Het geeft een heerlijk rustig gevoel..
 
Wat nou dat sigaretten rust geven. Uiteindelijk? Echt niet!
 
Karin, super bedankt!!
 

M. Gordijn

“Sinds 30 jaar weer in het vliegtuig”

Een aantal weken geleden ben ik sinds 30 jaar weer in het vliegtuig gestapt. Dat had ik nooit gedaan als ik geen hypnotherapie had gehad. Dus bij deze: Linda de Ruiter onwijs bedankt! Je bent een kanjer.
 
Groetjes
 

Wilma Kuijs

“Een aanrader”

Een aanrader voor de gene waarbij het niet zelf lukt om af te vallen.

AB

A. B.

“Fijn geholpen door Marjelle”

Ik ben fijn geholpen door Marjelle. Het heeft me weer moed gegeven. Super!

E. Warmenhoven

“Ik heb heel veel vertrouwen in de dames en vol lof.”

Ik heb als coach Linda de Ruiter gehad en ze heeft me erg geholpen. Ik wilde een aantal kilo’s kwijt en dat is me zeker gelukt. Ik hoefde ook niet veel af te vallen maar wat ik wilde is me gelukt.
 
Onthoud wel hoe zwaarder je bent hoe sneller en meer je afvalt. Linda is een topper in haar vak. Ze heeft me niet alleen geholpen met afvallen maar ook met andere problemen.
 
Ik had zelfs een vraag en belde Karin terwijl ze op vakantie was, wat ik niet wist, maar werd toch beantwoordt door haar. Hoe netjes. Ik heb heel veel vertrouwen in de dames en vol lof.
 
Het zou erkend moeten worden en volledig vergoed moeten worden in het zorgpakket. Zouden vele kosten voor operaties en dokters kunnen besparen.
 
Ik zeg dames ga zo verder. Groetjes Hennie

Hennie poel-beishuizen

“Niet meer naar een sigaret omgekeken”

Ik moet toegeven, ik ben echt fantastisch geholpen. Uiteindelijk ook de 1/8 triatlon uitgelopen!!!!
 
Ik heb op 13-6-2017 een sessie gehad en daarna niet meer naar een sigaret omgekeken.. Het is soms echt te bizar om uit te leggen. Nu dus 9 maanden geleden en nog elke dag blij mee.
 
Ik heb het een hoop mensen jullie adres gegeven uit Castricum om ook eens jullie te bezoeken of te informeren t.b.v. stoppen met roken.
 
Nogmaals bedankt en de groeten van een tevreden klant!
 

Anoniem

“Zeker een aanrader voor iedereen met vage klachten.”

Niet sceptisch maar wel wat zenuwachtig kwam ik een aantal weken geleden bij Karin voor de hypnotherapie. Ik had al maanden veel pijn in mijn been en wilde wel proberen er zo vanaf te komen. Karin stelde mij gelijk op mijn gemak en daardoor durfde ik het zeker aan.
 
Van de hypnose zelf kan ik me eigenlijk weinig herinneren maar toen ik eruit kwam was de pijn in mijn been helemaal weg. Ik wilde alleen maar rondjes lopen om te voelen of het er echt niet meer was.
 
Oh wat fijn, het is echt weg! Ik voelde mij ook enorm energiek en prettig.
 
Zeker een aanrader voor iedereen met vage klachten.
 
Bedankt lieve Karin je bent super.
 

Marloes

“Onze zoon was na 1 consult van zijn angsten en klachten af.”

Afgelopen Mei zijn wij voor het eerst naar Karin geweest. Onze zoon had wat gedragsproblemen door erg nare dingen die hij heeft meegemaakt.
 
We werden heel warm ontvangen door Karin. Dat neemt meteen al wat spanning weg. Tijdens het gesprek met onze zoon had Karin meteen door dat er bij mij ook van alles niet lekker zat. Van het een kwam het ander.
 
Onze zoon was na 1 consult van zijn angsten en klachten af en gedraagt zich nu als een puber zich kan gedragen.
 
Zelf ben ik 1 keer onder hypnose geweest. Wat een ervaring zeg. Er werd zoveel spanning uit mijn lijf gehaald. Heb geleerd dat ik van mezelf mag houden en mag genieten van het leven.
 
Het vervolgconsult was hypnose niet eens nodig. Zag erg op tegen een operatie en door in mezelf te geloven en vertrouwen te hebben is de operatie vlekkeloos verlopen en ook het herstel gaat voorspoedig. Volgende week gaat mijn man onder hypnose voor zijn hernia-klachten.
 
We hebben Karin nu al 3x ontmoet. Neemt alle tijd voor je. Stelt je gerust en draagt je een warm hart toe. Wij zijn echt dol op deze schat. Het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Karin is een kei in wat ze doet. Een prachtmens.
 

Liefs, Marianne

“Ben er super blij mee”

Ik heb nu 2 behandelingen achter de rug. Ben er super blij mee. Ik woog 128 kilo en er is al 4 vanaf in 4 weken. Blijf geloven…maar een beetje hulp is nooit weg. Met de virtuele maagband gaat het zeker lukken!

Anoniem

“Het is een hele mooie en prettige ervaring”

ik heb nu 2 sessies gehad waarbij bij de tweede de maagband is geplaatst. Het is een hele mooie en prettige ervaring geweest tot nu toe ( ik heb er nog een paar te gaan).
 
Het is een knop die om is gegaan en sta open voor de verandering die mij te wachten staat …….kom maar op !

M.N.Tiggelman

“Ik ben zo ongeveer 40 cm in totaal kwijt”

Nadat ik iemand had gesproken die ook flink was afgevallen doormiddel van Hypnotherapie en na het lezen van veel recensies heb ik besloten om mij hiervoor op te geven. Ik heb het als heel bijzonder ervaren en ben nu sinds augustus 2017 7 kilo afgevallen en dat gaat nog steeds langzaamaan door.
 
Waar ik ook heel blij mee ben is dat ik niet qua kilo’s maar ook veel in omvang ben afgevallen. Ik ben zo ongeveer 40 cm in totaal kwijt. Dat Hypnotherapie helpt weet ik echt zeker omdat mijn moeder ook hypnotherapie heeft gevolgd en die was al 15 jaar lang haar reuk en smaak kwijt.
 
Door de behandelingen van Hypnotherapie is plots haar geur weer terug gekomen. Dit was voor mijn moeder een hele emotionele ervaring. Langzaam komt haar smaak ook weer een beetje terug en ze hoopt dat dit doorzet. Dus kortom voor ons is Hypnotherapie echt waardevol geweest.

B

“2 maanden verder ben ik al 7.5 kilo kwijt”

Ik heb al jaren overgewicht en ben een emo eter. Door allerlei heftige gebeurtenissen in het verleden werd het alleen maar erger en moest er iets aan gedaan worden.
 
Toevallig hoorde ik over een virtuele maagband in een tv programma en ben me daar in gaan verdiepen. Op 9 november ( op mijn verjaardag ) is de maagband gezet en nu 2 maanden verder ben ik al 7.5 kilo kwijt.
 
Ik was er eerst een beetje sceptisch over maar ik ben helemaal om. Ik voel me geweldig met heel weinig moeite met het gezonde eten. Ik ga er voor om 20 en misschien wel 25 kilo af te vallen. Dit gaat me lukken dankzij de sessies van Inge.

Hanneke H

“Veel inzichten en handvatten om een betere versie van jezelf te worden”

Karin is een hartelijke, professionele vrouw. Het traject is ongelofelijk fijn en geeft veel inzichten en handvatten om een veel betere versie van jezelf te worden. Alles is te bereiken. Ik doe het allemaal zelf, met eerst natuurlijk het virtuele maagband plan te volgen.

Jantine Hagenhoek

“Nog elke dag blij dat ik de stap heb genomen”

Een kennis wees mij op hypnotherapie heemskerk. Ik had al tijden last van onzekerheid en angsten en had al meerdere cursussen gedaan, boeken gelezen en elke dag een volle mailbox met allerlei artikelen en tips, maar voor mijn gevoel was geen van alle dat wat ik nodig had. Ik kon bij hypontherapie heemskerk gelukkig snel terecht. Ik was erg zenuwachtig maar voelde mij al snel op m’n gemak.
 
Na 3 sessies kon ik zeggen dat ik me vele malen beter voelde en ik dingen uit het verleden echt kon loslaten. Ik ben nog elke dag blij dat ik de stap genomen heb om een afspraak te maken en kan het iedereen aanraden

L

“Ik voel me opgelucht, relaxed en ontspannen.”

Ik ken Karin sinds een jaar of 15 via mijn toenmalige buren. Nu zien we elkaar geregeld, het is uitgegroeid tot een mooie wederzijdse vriendschap.
 
Mijn ex, maar ook mijn 2 nog redelijk jonge kinderen, zijn door Karin in de loop der jaren diverse keren behandeld, met werkelijk ongelooflijke resultaten.
 
Met name bij mijn dochter Janine heeft dit zeer positieve ontwikkelingen gebracht, wat mij er vervolgens na mijn scheiding toe heeft gezet om eens bij Karin in hypnotherapie te gaan. En ik moet zeggen, ook bij mij hebben de behandelingen tot het gewenste resultaat geleid.
 
Ik ben veel minder gespannen, kan veel makkelijker praten over de dingen die de mensheid eeuwenlang geestelijk bezig houden, kan beter luisteren, ben me meer bewust van de dingen om mij heen, maar ook over mijn onzekerheden en mijn toekomstplannen heb ik geleerd weloverwogen na te denken en beslissingen te nemen.
 
Elke keer als ik weer bij Karin ben geweest, voel ik me opgelucht, relaxed en ontspannen. Ik kan er dan weer weken tegen.
 
Binnenkort gaan we starten met “stoppen met roken” en vervolgens ook met de virtuele maagband, ik heb er alle vertrouwen in.
 

T. Houtenbos

“Heeft me weer moed gegeven.”

Ik ben fijn geholpen door Marjelle. Het heeft me weer moed gegeven. Super!

E. Warmenhoven

“Ik sta relaxter in het leven, durf andere keuzes te maken én ik ben afgevallen (12 kilo)!”

Door de hypnotherapie sessies van Karin zit ik eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik sta ik relaxter in het leven, durf andere keuzes te maken én ik ben afgevallen (waar ik uiteindelijk voor kwam)!
 
De sessies hebben mij inzichten gegeven in waarom ik bepaalde keuzes maakte in mijn leven en niet voor mezelf durfde te kiezen.
 
Ik ben uiteindelijk 12 kilo afgevallen! Waar eten voorheen altijd een strijd was, voel ik nu dat ik vol zit. De behoefte en het denken aan eten is enorm verminderd en hierdoor hou ik energie over. Kortom ik kan het iedereen aanraden!
 
Ik geef toe: de eerste keer dat ik kwam had ik ook weerstand, althans mijn lichaam. Ik vond het spannend om de diepte in te gaan om te kijken welke dingen in mijn leven mij hebben gemaakt tot wie ik nu ben.
 
Karin is een topper. Zij stelt je op je gemak en ik heb fijne herinneringen aan de sessies, omdat ik het gevoel dat ik erbij had kon loslaten. Mijn onderbewuste heeft mij hierbij geholpen.
 
Kortom als je voor jezelf wilt gaan, zou ik het je aanraden!

J. de Leur

“Totaal 26,5 kilo eraf!”

Destijds heb ik bij Inge de hypnotherapie Virtuele Maagband gehad. Ik weeg nu 66,5 kg. Dus totaal 26,5 kilo eraf! Super blij en trots op mezelf. Blijf nu ook rond dit gewicht zitten, dus denk dat dit wel passend bij mij is!

Mijn streef gewicht was 65kg. Ik vind het prima zo en ben tevreden! Dank voor alles!

Sylvia Douwes

“Goed op de persoon gekeken.”

Er is goed op de persoon gekeken, Individuele vragen e.d. worden opgepakt.

J. Mooij

“Ik ben een ander mens geworden.”

ik heb inmiddels alweer een paar keer het genoegen gehad om een sessie bij Karin te mogen volgen. Wat is dat toch een lieverd en zo’n warm mens!
 
Ik heb er 44 Jaar over moeten doen om van mezelf te houden en te zijn wie ik nu ben. En nee dat kon ik niet alleen. Daar had ik Karin voor nodig.
 
Door haar ben ik een ander mens geworden. Onwijs bedankt lieverd en tot snel!
 

N. Seggelink

“Het heeft mij veel zelfverzekerder gemaakt.”

De behandeling is erg duidelijk, vooral het feit dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de voortgang. Het heeft mij veel zelfverzekerder gemaakt en heb meer liefde en vertrouwen in mijzelf. Lieve mensen die luisteren naar je verhaal en daar zeer deskundig mee omgaan. Afvallen is niet makkelijk en zal het nooit worden en hypnose is voor mij nog steeds een prima handvat. Het zoeken in jezelf naar jezelf werkt voor mij erg goed.

Anoniem

 

Call Now Button