Blog

ervaring virtuel maagband corina hypnotherapie heemskerk

Corina Zijp (34 jaar) wilde heel graag afvallen, maar het lukte maar niet.  Na een aantal dingen geprobeerd te hebben – en bij een diëtist geweest te zijn – koos ze voor de virtuele maagband. Hierdoor verloor ze uiteindelijk 11 kilo. Lees hieronder haar hele verhaal. virtuele
</p srcset=

 Categories : Stress & Burnout Posted by Nikkie Bakker  No Comments
Virtuele maagband ervaring hypnose brigitte verloor 14 kilo

Brigitte (34 jaar) is blij dat ze voor de virtuele maagband gekozen heeft. Naast het feit dat ze 14 kilo is afgevallen, voelt ze zich een totaal ander mens. Enthousiast en met een grote glimlach vertelt ze haar verhaal. Hieronder lees je het hele interview met Brigitte.

 Categories : Afvallen met Hypnose Posted by Nikkie Bakker  6 Comments
wat is hypnotherapie en wat is hypnose

Waarschijnlijk ben je het woord ‘hypnose’ al vaker tegen gekomen. Zo wordt er in de media gesproken over behandelingen tegen afvallen, trauma’s verslavingen en meer. Maar wat is hypnotherapie nou eigenlijk? En hoe werkt het precies?  Lees meer..

 Categories : Informatie Hypnose Posted by Nikkie Bakker  No Comments
slachtofferrol en hieruit komen met hypnose bij Hypnotherapie Heemskerk

Onbewust in de slachtofferrol zitten kan een constante, sterke invloed uitoefenen op je leven. Meestal wordt dit veroorzaakt door het ervaren van een trauma. Dit trauma kan groot of klein zijn. Het achtervolgt je. Onbewust. Als een sluipmoordenaar die je langzaam van het leven beroofd. Lees meer..

 Categories : Stress & Burnout Posted by Nikkie Bakker  No Comments
Loes Le Blanc Kaijen - Free a girl challenge - Hypnotherapie Heemskerk

Onze hypnotherapeute Loes Kaijen besluit om het ijskoude Kanaal tussen Engeland en Frankrijk over te zwemmen. Zij steunt daarbij Free a Girl, een organisatie die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Lees hier het inspirerende verhaal van Loes.  Lees meer..

 Categories : Overig Posted by Nikkie Bakker  No Comments