Blog

wat is hypnotherapie en wat is hypnose

Waarschijnlijk ben je de term ‘hypnotherapie’ al vaker tegen gekomen. Zo wordt er in de media gesproken over hulp bij trauma’s, afvallen, verslavingen en meer. Maar wat is hypnotherapie nou eigenlijk? En hoe werkt het precies?  Lees meer..

Categories : Informatie Hypnose
Posted by Nikkie Bakker
No Comments
Virtuele maagband ervaringen Yvonne Glas

Yvonne Glas (54 jaar) was altijd bezig met haar gewicht. Het was voor haar een eeuwige jojo; maandenlang streng diëten met maaltijdvervangers om vervolgens weer het oude gewicht te bereiken. Of zelfs zwaarder. Lees meer..

Categories : Afvallen met Hypnose
Posted by Nikkie Bakker
No Comments
slachtofferrol en hieruit komen met hypnose bij Hypnotherapie Heemskerk

Onbewust in de slachtofferrol zitten kan een constante, sterke invloed uitoefenen op je leven. Meestal wordt dit veroorzaakt door het ervaren van een trauma. Dit trauma kan groot of klein zijn. Het achtervolgt je. Onbewust. Als een sluipmoordenaar die je langzaam van het leven beroofd. Lees meer..

Categories : Stress & Burnout
Posted by Nikkie Bakker
No Comments
Loes Le Blanc Kaijen - Free a girl challenge - Hypnotherapie Heemskerk

Onze hypnotherapeute Loes Kaijen besluit om het ijskoude Kanaal tussen Engeland en Frankrijk over te zwemmen. Zij steunt daarbij Free a Girl, een organisatie die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Lees hier het inspirerende verhaal van Loes.  Lees meer..

Categories : Overig
Posted by Nikkie Bakker
No Comments
fibromyalgie reuma hypnose

Accountmanager en topsporter. Vooral op dat laatste was mijn moeder trots. Ze speelde jaren in de hoofdklasse van waterpolo. Maar toen mijn moeder (Karin) in 2005 gediagnosticeerd werd met chronische fibromyalgie (een vorm van reuma), veranderde haar hele leven. Lees meer..

Categories : Overig
Posted by Nikkie Bakker
No Comments