Hypnotherapie Heemskerk biedt ook acupunctuur aan. Acupunctuur is een onderdeel van een behandelmethode in de traditionele Chinese geneeskunde.

Bij acupunctuur worden extreem dunne naalden op strategische punten in het lichaam geplaatst, met als doel het verminderen van pijn of symptomen bij kwalen of ziektes.

Miljoenen mensen over de wereld zeggen baat te hebben bij acupunctuur. Deze methode bestaat inmiddels meer dan 2500 jaar en is nauw verbonden met Chinese filosofie.

Pijnvermindering door acupunctuur

Heb je last van pijn? En heb je van alles geprobeerd, maar zonder resultaat? Pijn is goed te behandelen met acupunctuur. Vrijwel alle cliënten ervaren al pijnvermindering tijdens het eerste consult.

Deze methode werkt heel goed bij allerlei pijnklachten, zoals:

Vanuit de prachtige Chinese Geneeswijzen is het belangrijk om eerst de natuurlijke balans te herstellen.

Vaak is het in balans brengen al voldoende om het eigen genezingsproces op gang te brengen. Hierdoor is acupunctuur geschikt bij vele aandoeningen.

Heb je veel last van één van de bovenstaande klachten? Maak een afspraak bij onze acupuncturist of neem contact op.

acupunctuur heemskerk behandeling gezichtsbehandeling

Acupunctuur tegen menstruatiepijn

Bij veelvoorkomende vrouwenklachten denken we vaak “ach, dat hoort er nou eenmaal bij”. Soms nemen we paracetamol en hopenwe dat het snel weer voorbij gaat.

Maar howel menstruatieklachten misschien na een paar dagen weer voorbij zijn, komen ze een maand later weer terug. Veel van die klachten zijn echt niet nodig. Althans, niet in de hevige mate die je nu misschien ervaart. Daar kunnen we via acupunctuur wat aan doen.

Hetzelfde geldt voor menopauzale klachten. Met acupunctuur kunnen we een deel van al die klachten zeker een stuk verminderen.

Heb je last van menstruatieklachten of menopauzale klachten? Maak een afspraak bij onze acupuncturist of neem contact op.

Afspraak maken Acupunctuur Heemskerk

Wil je graag een afspraak maken voor een acupunctuur behandeling? Of heb je nog nooit acupunctuur gehad en wil je eerst wat uitleg?

Maak een afspraak via de onderstaande button, of neem contact op.

Pijnbestrijding via SCENAR

Heb je ooit van een apparaatje gehoord dat pijn kan verminderen door simpelweg over je huid te strijken?

Het bestaat! Zo werkt onze acupuncturist ook met SCENAR, een klein apparaat dat door middel van elektrische impulsen inwerkt op het lichaam.

Het werkt op het zenuwstelsel, meet de reacties van het lichaam en reageert daarop met een elektrische impuls. Hierdoor is het in staat om pijnklachten vaak al binnen 1 behandeling te verminderen.

Meer informatie over acupunctuur?

Wil je meer weten over acupunctuur?

Neem dan contact op met de praktijk of maak een afspraak.