Sara verloor 16 kilo met de Virtuele Maagband

Sara verloor 16 kilo met de Virtuele Maagband. Hieronder lees je haar verhaal.

virtuele maagband ervaringen sara ruitenbeek verloor 16 kilo

Sara Ruitenbeek verloor 16 kilo met de Virtuele Maagband.

 

“Direct een oorzaak voor mijn eetpatroon”

“Ik ben al jaren bezig met lijnen. Het ging even goed, maar daarna was ik gauw weer terug op het oude gewicht. Als je een operatieve maagband wilt moet je al heel zwaar zijn. Het alternatief was uiteindelijk de Virtuele Maagband.

In maart ben ik bij Hypnotherapie Heemskerk geweest. Ik was al vaker onder hypnose geweest en vind het ook heerlijk om te doen. Ik voelde me ook meteen op de juiste plek. De hypnotherapeut luisterde echt naar mij en gaf direct een oorzaak voor mijn eetpatroon.

 

“Al die emotionele dingen kunnen loslaten”

Toen was het eindelijk 20 maart; de dag van mijn eigen Virtuele maagband. Het was heel spannend en ik voelde hem ook echt zitten. Het voelde heel werkelijk en ik merkte gelijk dat ik minder kon eten.

De week erop kwam ik weer terug om wat emotionele bepakking weg te halen. Wat voelde dat fijn! Al die emotionele dingen die je constant meedraagt.. Het was echt een genot dat ik dat allemaal kon loslaten.

 

“Van 94 kg naar 78 kilo gegaan (-16 kilo)”

Iedereen staat versteld dat ik door de hypnose zoveel ben afgevallen. Ik ben van 94 kg naar 78 kg gegaan (-16 kilo) zonder er echt veel voor te doen.

Je hoort heel veel mensen zeggen: “Ja, daar moet je in geloven”, maar dat is niet waar. Iedereen kan onder hypnose.

 

“Ik voel me een fantastisch mens”

Ik voel me echt een fantastisch mens. Ik mag er weer zijn, en kan ook eindelijk m’n borsten laten verkleinen (waarvoor ik eerst moest afvallen).

Je kunt dus echt een nieuw leven beginnen. Én heel oud worden met een prachtig lichaam.”

– Sara R.

Bezoek de afvallen met hypnose pagina voor meer informatie.


Lees ook de virtuele maagband ervaringen van andere cliënten

 

Lees hier de ervaringen van andere cliënten.