Brigitte verloor 14 kilo met de Virtuele Maagband

Brigitte (34 jaar) is blij dat ze voor de virtuele maagband gekozen heeft. Naast het feit dat ze 14 kilo is afgevallen, voelt ze zich een totaal ander mens.

Enthousiast en met een grote glimlach vertelt ze haar verhaal. Hieronder lees je het hele interview met Brigitte.

virtuele maagband ervaring Brigitte Kaan verloor 14 kilo

Brigitte (34 jaar) verloor 14 kilo met de virtuele maagband. Emotioneel voelt ze zich een nieuw mens.

 

1. Waarom besloot je het Virtuele Maagband-traject te volgen?

“Eerlijk gezegd was ik op zoek naar een operatieve maagband. Een echte maagverkleining. De zomer van 2017 was zó warm. Ik voelde me zwaar en dik, zéker in mijn werkkleding. De broek sneed in m’n huid. Ik wilde er iets tegen doen. Ook wilde ik weten ‘waarom’ ik zoveel at.

Toen kwam ik via Google Bij Hypnotherapie Heemskerk terecht. Ik had het gevoel dat ik de Utopia bereikt had.

 

2. Wat is voor jou het resultaat van het Virtuele Maagband-traject?

“Totaal ben ik nu 14 kilo afgevallen. Ik heb op wat jasjes na mijn hele kledingkast al weggegooid. Het past gewoon niet meer. En dat voelt heel fijn. Ik ben dus heel erg tevreden over het resultaat. Ik heb ook zoveel innerlijke rust.

Ik ben er nog niet helemaal hoor, want ik hoop nog 10 kilo kwijt te raken. Maar in een half jaar moet dat wel lukken. Het is al meer dan ik had verwacht.”

 

3. Hoe heb je de hypnose ervaren?

“Ik heb hypnose als heel prettig ervaren. Het is totaal niet zoals je ziet op televisie. Het voelt alsof je gewoon op de bank muziek ligt te luisteren met je ogen dicht. Je wordt begeleid in je ruststand. Net zoals bij begeleidende meditatie.

Ik kon als klein meisje al heel goed visualiseren. Daarom voelde het voor mij alsof ik een film aan het kijken was. Als je er open voor staat dan voel je het ook echt. Ik voel ook echt wanneer de maagband wordt aangetrokken. Want al die kracht zit eigenlijk al in jezelf.

 

4. Je vond hypnose dus niet eng?

Nee. Hypnose ervaar ik niet als beangstigend. Zoals bij de angst dat het gevaarlijk is, of dat je niet meer terug kan, dat heb ik allemaal niet. Het is ook helemaal niet eng. Het is juist véél veiliger dan wanneer je in het ziekenhuis onder het mes ligt. Nu heb je geen enkele medische complicaties. Bij een echte maagband heb je die wel.

Daarnaast had ik echt een goede klik met mijn hypnotherapeut. Zoveel spontaniteit. Zoveel warmte en liefde. Ik had oprecht zin in de sessies.”

 

5. Had je enige twijfels voordat je aan het traject begon?

“Nee. Ik had geen twijfels. Ik wilde er echt voor gaan. Ik dacht: ‘alles wat geld kost is een investering in jezelf‘.

Achteraf ben ik ben erg blij met die investering. Niet alleen ben ik 14 kilo afgevallen, maar ik heb nu ook veel meer innerlijke rust. Het is voor mij niet meer overleven, maar juist genieten van het leven.

 

6. Wat zou je zeggen tegen de mensen die nog twijfelen?

“Geef hypnotherapie een kans. Laat jezelf er open voor staan, Het is een investering in jezelf en je bent het waard. Je moet er natuurlijk wel wat voor willen doen, want het is een hulpmiddel, en geen wondermiddel.

Maar het is zonde als je het niet eens een kans zou geven. Slecht voel je je nu toch al. Dus wat heb je te verliezen?

– Brigitte K

 


Meer informatie over de Virtuele Maagband?

Neem dan contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak.

 


Lees ook de virtuele maagband ervaringen van andere cliënten

 

Lees hier de ervaringen van andere cliënten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *