Virtuele Maagband

Wil je graag afvallen, maar lukt het maar niet? Hoe gezond je ook eet of naar de sportschool gaat? Het kan zijn dat het onderbewustzijn jou tegenwerkt. Dit onderbewustzijn is dan gevuld met negatieve overtuigingen over jezelf, zoals:

  • ‘Ik ben niet goed genoeg.’
  • ‘Ik verdien het niet om gelukkig te zijn’
  • ‘Niemand houdt van mij’
  • ‘Andere mensen zijn veel leuker / belangrijker dan ik’

Al deze negatieve overtuigingen belemmeren het lichaam om effectief aan zichzelf te werken, meestal onbewust. Zo kan het zijn dat je dingen hebt meegemaakt die je nog niet goed hebt kunnen verwerken, of dat iets een bepaalde impact heeft gehad waar je zelf niet eens bewust van bent.
 

Afvallen met de Virtuele Maagband


Tijdens het Virtuele Maagband-traject werken we aan de negatieve overtuigingen die jou dik houden. Ons doel is dus niet alleen zorgen dat je veel afvalt, maar ook dat je gelukkig bent in je eigen lichaam.

Daarnaast vormen we een mindset waarbij jij echt gelooft dat je een maagband-operatie hebt ondergaan. Qua gewichtsbeheersing zul je daardoor kleinere porties eten en eerder vol zitten.

Vervolgens kun je zonder constant te diëten en zonder honger op het nieuwe gewicht blijven. Het traject biedt dus een langetermijnoplossing voor gewichtsbeheersing.

 

Ja, ik wil afvallen >>
 

Lees eventueel de ervaringen van andere cliënten
 


Wat gaan we doen?

  • In de eerste sessie bespreken we wat jouw doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt en waarom afvallen nog niet gelukt is. We onderzoeken niet wat je eet, maar waarom je eet. Verder worden er nieuwe gewoontes ingebracht die je verder helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen.
  • In de tweede sessie wordt de virtuele maagband geplaatst. De suggesties worden versterkt en eventuele problemen worden opgelost. Je krijgt tips en aanvullende informatie, zodat je goed kunt beginnen. Je ontvangt een handig informatieboek, plus MP3-opname. Tot slot krijg je toegang tot een besloten Facebook pagina, waar leden elkaar aanmoedigen, steunen en adviseren.
  • In de derde en vierde sessie gaan we verder op zoek naar de oorzaak van het (over)gewicht. Er is namelijk altijd een oorzaak te vinden voor het gewicht dat je nu hebt. Alleen ligt deze oorzaak vaak in het onderbewuste. Voorbeelden hiervan zijn: negatieve overtuigingen over jezelf, emoties en bepaalde gewoontes of onbewuste tegenwerking (‘je verdient het niet om slank te worden’). Je hoeft echt niet zelf te weten waar het vandaan komt, want daar komen we met hypnose wel achter. Met hypnose gaan we in gesprek met het onderbewuste om de oorzaken op te sporen en weg te nemen.
  • In de vijfde sessie gaan we gezamenlijk evalueren op de voortgang en het proces. Zijn er bijvoorbeeld nog bepaalde triggers? Hoe heb jij de behandelingen ervaren? En zijn er nog andere aandachtspunten? In deze laatste sessie zetten wij ‘de puntjes op de i‘, zodat er in de toekomst geen jojo-effect ontstaat.

 
Wil je afvallen met de Virtuele Maagband? Vul dan het onderstaande formulier in, of neem contact op.
 

Voor- en achternaam:

E-mailadres:

Telefoonnummer (niet verplicht):

Soort behandeling:

Jouw bericht:

 

Klik hier voor meer informatie over afvallen met hypnotherapie >>


Meer informatie?

Wil je meer weten over de Virtuele Maagband of een afspraak maken?
Neem dan contact op met de praktijk of maak een afspraak via de onderstaande button.

cta2