Relatietherapie

In iedere relatie komen wel eens irritaties, spanningen, misverstanden en ruzies voor. Dit is normaal en hoeft niet te wijzen op een ongezonde of falende relatie. Maar, worstelen met je relatie is natuurlijk niet echt wat je wilt. Liefdevol met elkaar omgaan en je geborgen voelen bij de ander. Dat is wat we vaak nodig hebben om ons gelukkig te voelen. Wat daarvoor nodig is, is het bezitten van de vaardigheden om uit de buurt van valkuilen te blijven. Dat kun je leren door goed over gevoelens en verlangens te kunnen praten, elkaars ‘fouten’ te kunnen vergeven en handvatten te krijgen om te bouwen aan een liefdevolle relatie. Wanneer partners echter in hun relatie tegen problemen oplopen waar zij zelf niet meer uit weten te komen, kan er een vicieuze cirkel ontstaan. Op zo’n moment kan relatietherapie een uitkomst bieden.

Relatietherapie is echter niet alleen bedoeld als laatste strohalm. Het kan bijvoorbeeld ook dienen als middel tot verdieping van een relatie! Relatietherapie biedt jullie (nieuwe) mogelijkheden om anders naar jezelf, elkaar en je relatie te kijken.

Heb jij of jouw partner problemen met de seksualiteit? Klik dan hier.

voor meer informatie.

Hoe kan Hypnotherapie Heemskerk helpen?

Tijdens het eerste bezoek bespreken we welke problemen er zijn en welke vragen je hebt. Zo vinden we samen de behandeling die de meeste hulp kan bieden Vervolgens wordt er een behandeling op maat gemaakt, die uit meerdere sessies zal bestaan.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk.

afspraak maken button Hypnotherapie Heemskerk relatietherapie oranje button