Onze praktijk is open

Onze praktijk ontvangt nog steeds cliënten die behoefte hebben aan een hypnose sessie. Natuurlijk wel met gepaste maatregelingen die in lijn staan met de regels van de RIVM:

• Onze hypnotherapeuten houden minimaal 1,5 meter afstand van de cliënt. Wij verwachten hetzelfde terug van de cliënt.
  • Het is alleen mogelijk om te pinnen. Wij maken het pinautomaat daarna direct schoon.
  • Heb je behoefte aan een dekentje? Gelieve dan zelf een eigen deken mee te nemen.

Heb je een vraag over onze maatregelen en beschikbaarheid m.b.t. hypnose sessies? Neem dan gerust contact op met onze praktijk.

Wil je een afspraak maken? Vul dan hieronder het afspraakformulier in.

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

hypnotherapie heemskerk in gezondheidscentrum heemskerk

Adresgegevens:

Duitslandlaan 3, 1966XA

Heemskerk, Nederland

Contactgegevens:

Telefoon: 0251 743 103 (van 9:00 tot 13:00 – vrijdag tot 12:30)

E-mail: info@hypnotherapieheemskerk.nl